سایت بی همتا در زمینه طرح توجیهی کسب و کار

سایت بی همتا در زمینه طرح توجیهی کسب و کار

سایت بی همتا در زمینه طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

از طرف دیگر، طرح کسبوکار کمک میکند بودجه جذب کنید. یا حتی شرکای تجاری یا سرمایهگذار پیدا کنید. در نهایت اگر این طرح را با دقت و جزئیات بنویسید میتوانید دیگران را متقاعد کنید با شما همکاری کنند.

پس از تشریح مشکل ، وقت آن است که توضیح دهید که تجارت شما چگونه می خواهد آن مشکل را حل کند.

برآوردهای مالی شامل شامل درآمد، هزینه، میزان سوددهی و سرمایه گذاری است. باتوجهبه همه جوانب، پیشبینی شما از اندازه فروش و درآمدتان را بنویسید.

لیستی از افراد یا منابع مورد نیاز خود تهیه کنید اما سرمایه لازم برای تهیه آن را بدون کمک سرمایه گذاری خارجی ندارید. مقدار مورد نیاز خود را مشخص کنید.

همچنین می توانید داده های مالی تاریخی چند سال گذشته، پیش بینی فروش و ترازنامه خود را نیز درج کنید. این موارد را در نظر بگیرید:

چطور بیزینس پلن بنویسیم؟ نحوه نگارش بیزینس پلن (مراحل نوشتن بیزینس پلن) به این بستگی دارد که برای چه هدفی مینویسیم؟ برای استفاده داخلی مثل سایت؟ برای ارائه جهت دریافت وام؟ برای مشارکت در یک کسب و کار دیگر یا...؟ برای نوشتن بیزینس پلن با هرکدام از این اهداف به یک برنامه کسب و کار مبنا نیاز دارید که در ادامه نحوه ی نوشتن آن را توضیح میدهیم.

آیا کالایی را می فروش ویژهید؟ پس چه کسی آن را تولید می کند ، چه کسی آن را توزیع می کند ، و چه کسی آن را تبلیغ می کند؟ شما باید شرکای اصلی خود را لیست کنید ، بیشتر بدانید که بدون آن تجارت شما نمی تواند وجود داشته باشد.

آیا کسب و کار شما نیاز به افزایش سرمایه دارد؟ چقدر؟ یکی از اهداف طرح توجیهی این است که به شما کمک کند تا دقیقا مشخص کنید چه مقدار سرمایه نیاز دارید و برای چه چیزی از آن استفاده خواهید کرد.

اسم شرکت و فعالیتی که انجام میدهید را بهطور خلاصه و با بیانی ساده بنویسید؛ بهطوریکه هر کسی با خواندن آن کلیت کار شما را بفهمد.

اما جالب است بدانید که در زمانهای دیگری هم طرح کسبوکار میتواند نجاتتان دهد. مثل این موارد:

هدف ساختن یک طرح تجاری گسترده نیست، بلکه یک طرح تجاری "ناب" است که بتوان آن را بر اساس بازخورد مشتری تغییر داد و سپس در فواصل زمانی منظم مجدداً ارزیابی کرد تا زمانی که به پتانسیل بازار برسد – یا شکست بخورد.

از چه نوع پوشش مطبوعاتی و تبلیغاتی برخوردارند؟ خصوصی یا دولتی؟

رقابت کیست؟ آنها چه چیزی را ارائه می دهند و چه چیزی شما را متمایز می کند؟

در این بخش از طرح توجیهی، به وضوح مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، مشتریان را در کجا پیدا خواهید کرد، چگونه به آنها دسترسی خواهید داشت و مهمتر از همه، چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها ارائه خواهید کرد.

Report this page